En flerspråkig pedagogisk boktjänst för F-9

Vanliga frågor om Polylino skola webbversion

Polylino skola webbversion

Om du inte ser några böcker på app.polylino.se eller app.polyglutt.se, prova att logga ut från tjänsten och sedan in igen. Du kan också prova att uppdatera sidan eller försöka med en annan webbläsare.

Om du försöker öppna en bok, men inget händer när du trycker på omslaget eller ”Öppna bok”, prova att uppdatera/hämta webbsidan igen och försök sedan att öppna boken på nytt. Ibland kan du behöver logga ut från tjänsten och sedan in igen, om din session avslutats.

 

För att logga in med gruppkod behöver ditt användarkonto finnas med i en grupp och du behöver också ha ett lösenord.

Om ditt namn inte finns med i gruppen, eller om du inte har ett lösenord, behöver du troligtvis kontakta den lärare eller personal som gav dig gruppkoden.

Om du normalt brukar logga in på tjänsten med Google, Office 365, Skolon, Skolfederation eller liknande, rekommenderar vi att du fortsätter med det.

Gruppkoder är ett enklare sätt att logga in för elever som inte redan använder Google, Office 365, Skolon eller Skolfederation för att logga in.

Användare med personalkonto kan skapa en grupp och en gruppkod i “Kontrollpanelen”. Eleverna i gruppen kan sedan logga in med gruppkod och sitt lösenord som är kopplat till kontot.

Om du får meddelandet ”Det finns ingen sådan bokhylla” när du försöker dela en bokhylla med en elev eller en kollega, prova att logga ut från app.polylino.se (”Logga ut användare” längst ned till vänster) och sedan logga in igen. Prova sedan att dela på nytt.

Om du får meddelandet ”Ingen sådan bok finns” när du försöker dela en bok med en elev eller en kollega, prova att logga ut från app.polyglutt.se / app.polylino.se (”Logga ut användare” längst ned till vänster) och sedan logga in igen. Prova sedan att dela på nytt.

Om du inte ser några bokhyllor när du kommer in i tjänsten, prova att uppdatera sidan och vänta en stund. Alternativt prova att logga ut (öppna hamburgermenyn och välj ”Logga ut användare” längst ned) och sedan logga in igen.

 

 

 

 

 

 

Ja, om du har ett förskoleabonnemang kan du logga in på app.polyglutt.se med dina vanliga inloggningsuppgifter.

 

För att logga in till Polylino skola på webben gå till:

Visar startsida Polyglutt skola

Välj ”Logga in” och skriv sedan in dina inloggningsuppgifter (samma som för iOS/Android-appen).

Vi blir mycket tacksamma om du vill rapportera mindre fel som inte kräver ett svar från oss via detta anonyma formulär. Tack för hjälpen!

Du hittar även formuläret via menyn. Välj ”Ge oss feedback!”.

Ge oss feedback i menyn

 

 

 

 

 

 

Om du har ett tekniskt problem som gör att det inte går att använda tjänsten på ett bra sätt, kontakta istället Kundsupport, så att vi kan hjälpa dig att lösa problemet:

08 – 556 115 50
kundsupport@inlasningstjanst.se

Skicka gärna in önskemål eller synpunkter på webbversionen via detta anonyma formulär. Vi uppskattar verkligen alla önskemål och synpunkter. Tack för hjälpen!

Du hittar även formuläret via menyn. Välj ”Ge oss feedback!”.

Ge oss feedback i menyn

 

 

 

 

 

 

Om du har ett tekniskt problem som gör att det inte går att använda tjänsten på ett bra sätt, kontakta istället Kundsupport, så att vi kan hjälpa dig att lösa problemet:

08 – 556 115 50
kundsupport@inlasningstjanst.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!