Agneta Edwards ILT Inläsningstjänst Polyglutt

Agneta Edwards och Polyglutt

Böckerna i Polyglutts rika värld ger förskolan – och nu även skolan – det allra bästa. Titlarna är valda med utgångspunkt från litterär och konstnärlig kvalitet, koppling till läroplanen, relevans för olika åldrar eller utifrån önskemål från användare. Teman och frågeställningar har syftet att engagera och väcka läslust hos både barn och vuxna.

Principer för urvalet och grundutbudet i Polyglutts digitala bokhyllor är gjort i samarbete med litteraturpedagog Agneta Edwards, som också har skrivit handledningen för Polyglutt förskola. Det är så givande att nu fortsätta arbetet med att välja titlar och utveckla nya funktioner för både förskola och F–3. Vi välkomnar ännu fler nöjda användare till Polyglutt!

Camilla Bengtsson
Produktägare Polyglutt och förskollärare

”Polyglutt ger förskolan tillgång till bra bilderböcker som kan lyssnas på om och om igen. Med handledningen vill vi visa hur man kan lyfta förskolans läsning till ett medvetet arbetssätt, knutet till läroplanen på områden som språk, identifikation och kunskapsutveckling”, säger Agneta Edwards.

”När jag ser utbudet av böcker i Polyglutt känner jag att det finns en tanke bakom varje bok och ett medvetet val att inte ta med vilka böcker som helst, vilket jag uppskattar. Det kommer ut så otroligt många bilderböcker varje år, då är det tryggt att veta att böckerna är av hög kvalitet. Det är fantastiskt att ha tillgång till böcker som passar för att arbeta pedagogiskt i förskolan och utifrån förskolans läroplan”, säger Anna Ströberg, Rudboda förskola Lidingö.

Testa Polyglutt förskola i 30 dagar

Kostnadsfritt och utan bindningstid. Kontot stängs ner automatiskt efter 30 dagar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!