Polyglutt julkalender

Räkna ner till julafton med Poly och Glutts julkalender

Fyll varje dag i december med julinspiration för förskolan upp till åk 1. Bakom varje lucka gömmer sig boktips, pyssel och annat julkul, både för små och stora nissar.

Du får tillgång till ett separat inspirationsunderlag till julkalendern genom en pdf som mejlas till dig i god tid innan decembers början. På så sätt vet du i förväg vad som kommer att visas bakom varje lucka och kan förbereda dig inför lucköppningen. Julkalendern är digital och kostnadsfri.

Vill du ha julkalendern? Såhär går du tillväga:

  • Ansök senast 24 november via formuläret nedan. Om ni är fler än en avdelning på förskolan, eller mer än en klass på skolan, som vill ha kalendern är det bra om ni fyller i formuläret per avdelning/klass.
  • Julkalendern och inspirationsunderlaget kommer skickas till dig via epost under sista veckan i november. På så sätt kan du bekanta dig med innehållet och förbereda dig.
  • När du anmäler dig till julkalendern får du som inte redan är kund tillgång till Polyglutt perioden 26 november – 24 december. Abonnemanget stängs sedan av automatiskt.
Poly och Glutts julkalender

Jag vill ha Polyglutts julkalender 2019!

När du anmäler dig får du som inte redan är kund tillgång till Polyglutt under december månad. Mer information skickas ut via mail sista veckan i november.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!