Kompetensutveckling ILT Inläsningstjänst

Öka dina kunskaper genom våra utbildningar

Utvecklas i din roll som lärare

Vi tror på livslångt lärande! För att du ska bli ännu bättre på det du redan gör och för att du ska ha roligare på jobbet erbjuder vi fördjupande fortbildningskurser och utbildningar i våra tjänster.

 

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Utbildning inom läs- och skrivsvårigheter/dyslexi

Lär dig förstå förstå vad som ligger bakom dina elevers läs- och skrivproblematik och skaffa dig det kunnande du behöver för att självständigt kunna upprätta åtgärdsförslag. Vi erbjuder dig ovärderlig spetskompetens som kan göra stor skillnad i din verksamhet. Fler än 300 lärare har utökat sina kunskaper genom våra utbildningar – anmäl dig i dag!

ILT utbildning – utvecklas i våra tjänster

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg i användandet av våra tjänster. Därför erbjuder vi kostnadsfria utbildningar, både för dig som är ny kund och för dig som behöver repetera eller fördjupa dina kunskaper.

Webinar – lär dig våra tjänster på 45 min

Nu har du som en av våra användare chansen att lära dig våra tjänster hemifrån eller tillsammans med kollegorna i arbetsrummet genom webinars. Under webinaret får du all information du behöver för att komma igång och pedagogiska tips på hur du kan jobba i klassrummet med dina elever.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!