Räkna ner till julafton med Poly och Glutts julkalender F-3

Fyll varje dag i december med julinspiration för din klass! Bakom varje lucka gömmer sig boktips, pyssel, experiment, boksamtal och massor med julkul, både för små och stora nissar. Innehåller i julkalendern vänder sig främst till elever i åk F-3.

Du får tillgång till ett separat inspirationsunderlag till julkalendern genom en pdf som mejlas till dig när du anmäler dig. På så sätt vet du i förväg vad som kommer att visas bakom varje lucka och kan förbereda dig inför lucköppningen. Julkalendern är digital och kostnadsfri.

Anmälan är nu stängd.

 

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Vill du ha julkalendern? Såhär går du tillväga:

  • Ansök senast 24 november via formuläret nedan. Om ni är mer än en klass på skolan som vill ha kalendern är det bra om ni fyller i formuläret per klass.
  • Den digitala julkalendern och inspirationsunderlaget kommer skickas till dig via mejl när du anmält dig. På så sätt kan du bekanta dig med innehållet och förbereda dig.
  • När du anmäler dig till julkalendern får du som inte redan är kund tillgång till Polyglutt skola perioden 26 november – 24 december. Abonnemanget stängs sedan av automatiskt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!