Begreppa – guider och filmer

Begreppa – något för alla

Välj det bästa för just dina elever! Är det filmer, audioguider eller de flerspråkiga möjligheterna i tjänsten? Begreppa har något för alla. Nyttja digitaliseringen i det flerspråkiga klassrummet.

240 kommuner har redan valt Begreppa och ger sina elever möjlighet att enkelt, roligt och lustfyllt ta till sig kunskap via guider och filmer.

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Begreppaguider – muntlig studiehandledning

En studiehandledare på skolan har inte möjlighet att hjälpa alla elever på rätt nivå när varje elev behöver det. Därför finns Begreppaguider – en studiehandledare ”i örat”, dygnet runt, på elevens eget modersmål. Tjänsten ger eleven en guidning genom läromedlet klassen jobbar med, kapitel för kapitel, moment för moment. Samma bok har guidning på flera språk.

Läs mer om Begreppaguiderna →

Begreppafilmer – filmer för alla

Hur fungerar fotosyntesen? Vad firar hinduer under högtiden Diwali? Demokrati – vad innebär det? Med våra korta introduktionsfilmer i Begreppa breddar vi tjänsten till alla elever. Berättarröst och undertexter finns på språken: svenska, engelska, tigrinja, arabiska, somaliska och dari. Och fler språk kan det bli. Filmerna går igenom centrala begrepp i NO, SO och matematik. Vi är nu uppe i 200 filmer och fler kommer det bli!

Nyheter under 2020 är filmer i matematik och filmer för mellanstadiet. Finns nu i Begreppa.

Läs mer om Begreppafilmerna →

Begreppa – filmer och fördjupning

Vårt flerspråkiga koncept ger eleverna både förförståelse och fördjupning. Våra korta filmer går igenom grunderna och centrala begrepp. Genom att vi kopplar tjänsten direkt till etablerade läromedel så kan eleven sedan enkelt fördjupa sig mer i ämnet – i sitt eget läromedel.

Testa Begreppa i 30 dagar

För dig som arbetar inom utbildning.

Logga in på inlasningstjanst.se för att se om du redan har tillgång till tjänsten Begreppa. I menyn högt upp ser du Begreppaloggan. Kan du klicka på loggan och se filmerna har du tillgång till tjänsten, annars är du varmt välkommen att fylla i formuläret för att prova kostnadsfritt och utan bindningstid i 30 dagar. Tack!

Vill hela din skola prova på Begreppa? Kontakta oss via kundsupport@inlasningstjanst.se

 

Redo för nästa steg? Vi hjälper dig!

Kontakta någon av våra säljare för att få hjälp i beslutsprocessen. Vi finns här för dig!

Kontakta oss via therese.wistedt@inlasningstjanst.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!