ILT Inläsningstjänst är återförsäljare av Allbry.

Allbry – Elevhälsa på elevens vis

Det ska vara lätt att få hjälp när man mår dåligt i skolan.

ILT Inläsningstjänst och Allbry är samarbetspartners för alla elevers rätt att må bra. Målet är att alla elever ska klara skolan. En grundläggande förutsättning är att de kan utföra sina studier. Så är tyvärr inte alltid fallet. Allbry tjänst för stärkt elevhälsa ska förändra det.

Kommuner som använder Allbry får hjälp både med förebyggande, åtgärdande arbete och uppföljning av elevhälsan. Dessutom är appen och det digitala verktyget utformad så alla parter stöttar elever att må så bra som möjligt – på elevernas eget vis. Här får du veta hur:

 

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Elever – vuxna – kommunen

Det ska vara lätt att få hjälp när man mår dåligt i skolan. Chatta med kuratorn, ha digitalmöte och boka tid för att träffas live. Det gör eleven med några knapptryck i Allbrys app.

Vuxna behöver samarbeta för elevens bästa; kurator, lärare, föräldrar, rektor. Samtidigt gäller GDPR och all kommunikation måste skydda eleven. Det säkras i det digitala verktyget bakom Allbrys app.

Kommuner ska följa resultat för elevhälsan. De behöver hårda fakta på mjuka frågor; något som ofta saknas hos elevhälsan i Sverige. Överblick, analys och rapportering skapas i Allbry.

Allbry finns idag på över 85 skolor och i 5 kommuner över hela landet. Alla elever har rätt att må bra!

 

Boka en demo!

Kuratorer i samverkan

Det är kommunens alla kuratorer som använder Allbrys digitala verktyg; bokar på och av besök, har digitala möten, samlar in data med några knapptryck. Tillsammans skapar ni underlag för rätt förebyggande insatser i kommunens skolor. Allt för att era elever ska må bra.

Behöver ni förstärkning har Allbry nätverk ni kan anlita. Hos Allbry arbetar kuratorer från hela landet och över hela landet. Era extra kollegor har:

  • Socionomexamen.
  • Minst ett års yrkeserfarenhet
  • Alla brinner för att skapa förutsättningar för psykisk hälsa.

”ILT skapar smarta lösningar för pedagoger och Allbry skapar smarta lösningar för elevhälsopersonal. På detta sätt kan vi skapa en likvärdig utbildning och elevhälsa för alla elever.”

 

Cem Celepli Atci, vd och grundare av Allbry

Rätt till elevhälsa

Elevhälsa ska finnas för elever i

  • förskoleklassen
  • grundskolan, grundsärskolan, sameskolan och specialskolan
  • gymnasieskolan och gymnasiesärskolan.

Här kan du läsa mer på skolverkets hemsida om vad som gäller: Rätten till elevhälsa

Vi bjuder på 6 månader så ni kan stärka elevhälsan nu.

Erbjudande hösten 2022. Teckna abonnemang för Allbry i ett år och få sex månader utan kostnad. Kontakta oss nu

Gäller fram till 31 december 2022.

Från norr till söder – hör av dig nu!

Hej, jag heter Rebecka Björhn och är country manager på ILT Inläsningstjänst i Sverige. Jag och mina medarbetare ser fram emot att berätta mer om Allbry för dig, och ser vilka behov ni har i er kommun och på era skolor.

Kontakta mig idag!

rebecka.bjorhn@ilteducation.com eller tel: 073-696 66 40.

Stärk elevhälsan nu!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!