ILT Rektorspaket

– maxa nyttan och användningen av våra tjänster!

Många har önskat att kunna informera och utbilda personalen på skolan i våra tjänster och ta användningen till nästa nivå utan stora förberedelser och planering. Därför har vi tagit fram ILT Rektorspaket som enkelt och strukturerat hjälper er att själva genomföra en nystart i er kommun och på er skola.

Vi erbjuder er som rektorer och nyckelpersoner en genomgång av nyheter och möjligheter i våra tjänster samt material i form av filmer och instruktioner så att ni ska känna er säkra och bekväma med våra tjänster. Målet är att ni enkelt själva kan genomföra visning av nyheter, hålla en workshop och utbyta erfarenheter internt på skolan.

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Vad är rektorspaket?

Filmer, workshops och erfarenhetsutbyte!

Rektorspaketet är ett koncept där du som pedagogisk ledare/ rektor själv leder din personal genom en inspirerande nystart av de tjänster som ILT erbjuder.

  • Filmerna är gjorda av våra experter på ILT och lägger grunden för all användning av tjänsterna.
  • Det ingår en handledning för dig som håller i workshopen. Målsättningen är att alla lärare har inlogg och bekantar sig med verktygen återigen – samt uppmärksammar nyheter i tjänsterna. Det händer väldigt mycket just nu!
  • Vi vet av erfarenhet att den sista delen är kritisk. Här ger vi en superenkel metod, EPA, som ger dig verktyg för att leda ett erfarenhetsutbyte i kollegiet. Målsättningen här är att alla lärare går hem med 5-10 praktiska tips på hur du kan jobba med tjänsterna, med eleverna, i klassrummet, i morgon. Detta är kanske den mest givande och utvecklande delen! Läs mer om rektorspaketet här!

 

  • Korta instruktiva filmer
  • Hands-on workshop
  • Metod för erfarenhetsutbyte
Gå till Rektorspaket

Maxa nyttan av ILTs tjänster, vi hjälper dig!

Kontakta någon av oss Customer Success Managers så hjälper vi er t.ex. med utbildningar eller rektorspaket. Kontakta Patrik eller Daniel via: kundsupport@inlasningstjanst.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!