Poly och Glutts sagotärning

Vill du skapa variation under sagostunderna på din förskola och vill du inspireras av roliga aktiviteter? Då har vi något för dig!

På Polyglutt tror vi att sagostunder för barn i de yngre åldrarna är en magisk tid när fantasi, kreativitet och kunskap tillsammans skapar en upplevelse som ingen annan för alla inblandade. En saga kan ta ett barn till vilken tid och plats som helst och på Polyglutt vill vi ge den där magiska upplevelsen av en sagostund till alla barn, för att berika och förgylla deras liv – oavsett modersmål.

Du får:

  • En PDF-handledning för förskolepersonal med massor av idéer om hur högläsning kan bli ett äventyr på din förskola
  • Polyglutts sagotärning med 6 olika teman, som du själv skriver ut och viker ihop (kombinera sagotärningen med aktiviteterna i handledningen)
  • Bokhylla – ”Polyglutts tärningsspel för sagostunden”

Fyll i formuläret nedan så får du materialet till den e-postadress du angett. Du hittar även instruktioner om hur du använder materialet i handledningen.

Vi vill gärna höra om vilka aktiviteter som varit favoriter hos barnen och se foton eller videor när ni använder sagotärningen. Du kan antingen e-posta dina bilder till marketing@ilteducation.com  eller tagga oss på Instagram eller Facebook med hashtaggen #Polygluttsagostund.

Har inte din förskola Polyglutt? – prova gratis i 30 dagar!

 

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Jag vill ha Polyglutts sagotärning och handledning!

Fyll i formuläret nedan och materialet skickas till den e-post du angett.

Om du inte fått något mail, titta gärna i skräpposten.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!