Smarta tjänster för Svenska för invandrare och VUX

Svenska för invandrare och VUX

Öka möjligheterna för dina elever med Inlästa läromedel

För Svenska för invandrare och VUX finns en rad smarta tjänster som främjar språkinlärningen hos äldre elever. Tjänsterna ger effektiv kunskapsinhämtning för elever som kan ta ett större ansvar för sitt lärande.

 

Kunskap på lika villkor

Inlästa läromedel är ett bra komplement i undervisningen vid vuxenutbildningen som gör att eleverna kan lyssna på sina läromedel.

För Svenska för invandrare finns majoriteten av basläromedel inlästa som ljudböcker. Inlästa läromedel är ett bra komplement i undervisningen eftersom möjligheten att lyssna på uttal gör inlärningen mer effektiv än vid ren textläsning.

Låt dina elever lyssna sig till kunskap och ge dem större valfrihet i när, var och hur de vill lyssna på sina läromedel.

Inlästa läromedel för vuxenutbildning och SFI

Alla elever kan använda Inlästa läromedel som ett komplement till sina tryckta läromedel. Oavsett ämne hittar du inlästa titlar i vårt bibliotek. Med ett abonnemang ger du dina elever tillgång till alla våra 7400 titlar. Via appen och webben kan de använda tjänsten när och var de vill.

Viljas digitala bokhylla

Att lära sig ett nytt språk i vuxen ålder kan upplevas som svårt. Med tillgång till Vilja förlags lättlästa skönlitteratur, med titlar speciellt anpassade för ungdomar och vuxna, blir språket tillgängligt på ett lustfyllt sätt. Med Viljas digitala bokhylla kan eleverna lyssna på berättelser vilket gör det både enklare att lära sig uttalet och att få en känsla för hur det svenska språket används i vardagen. Digitalböckerna kan lyssnas på både via app och webben, vilket ger en stor flexibilitet för dina elever.

Sweet City – ett roligt och språkutvecklande lärspel

För dig som undervisar elever som har svenska som andraspråk har vi utvecklat Sweet City, ett nytt och roligt lärspel. Spelets uppbyggnad och utvecklingsgång baseras på moderna teorier och forskning om andraspråksinlärning.

Är du intresserad av att få prisuppgifter?

Kontakta oss så berättar vi mer!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!