Nyheter

Sjätte och sista vinnaren i vår Polyglutt-tävling utsedd

Under januari till juni har vi haft en tävling på Facebook där förskolor har kunnat vinna ett 6-månaders abonnemang av vår tjänst Polyglutt. För att vinna skulle pedagoger lämna en motivering om varför förskolan vill arbeta med Polyglutt.

Vinnaren för juni, och därmed sista vinnaren i tävlingen, blev förskolan Temperaturgatan 70 på Hisingen i Göteborgs stad med motiveringen:

”❤ Att se deras ögon lysa upp när de får höra en saga de förstår är magiskt! Att de sedan får höra samma saga på svenska och se deras glädje i ansiktsuttrycken, då de känner igen den, är fantastiskt. Detta passar oss perfekt i vårt språkarbete och är ett verktyg som hjälper våra barn på så många sätt. Att alla kan se bilderna samtidigt är inte fel det heller. Nu hoppas vi på tur!”

Nu är tävlingen avslutad. Stort tack till alla som deltagit! Era motiveringar har varit underbara att läsa och det har varit svårt att utse vinnare. Till hösten kommer vi tillbaka med en ny tävling vi hoppas att ni gillar. Håll utkik på Facebook och följ oss gärna där!

 

 

Få mer information eller testa i 30 dagar

  • Vi skickar inloggningsuppgifterna till din testperiod inom några dagar. Provperioden gäller en gång per förskola. Vill ni fortsätta att använda tjänsten efter provperioden – kontakta kundsupport@inlasningstjanst.se.