Nyheter

Busenkel kontohantering för Polyglutt

Tycker du det är tidsförödande med Excellistor och annan manuell handpåläggning vid kontohantering till förskolans digitala tjänster? Nu erbjuds en teknisk lösning för kontosynkronisering för Polyglutt som gör att alla användarkonton skapas och hanteras automatiskt.

Fördelar med kontosynkronisering:

  • Full automatisering – inget manuellt handpålägg
  • Alltid uppdaterat – användarkontona i tjänsten är garanterat alltid uppdaterade
  • Smart inloggning – implementeringen innebär att inloggning med Skolfederation, Google och Office 365 kan läggas till
  • GDPR-säkert – en unik möjlighet att ha koll på och styra exakt vilken användarinformation som skickas
  • Helt kostnadsfritt för våra kunder

Hur går implementationen av kontosynkronisering till?

Implementationen av automatisk kontosynkronisering börjar med att vi som leverantör fastställer hur lösningen implementeras bäst för just din kommuns behov. Vi har stor flexibilitet i vårt stöd av it-miljöer och vi driver den tekniska implementationen av processen. Lösningen sätts alltid upp i ett testläge så att vi kan utföra testkörningar och säkerställa hela uppsättningen innan vi livesätter. Detta kommer att spara tid och underlätta administratörens arbete.

Låter det intressant? Läs guiden som du hittar här, besvara frågorna i guiden och hör sedan av dig till teknisksupport@inlasningstjanst.se

 

 

Få mer information eller testa i 30 dagar

  • Vi skickar inloggningsuppgifterna till din testperiod inom några dagar. Provperioden gäller en gång per förskola. Vill ni fortsätta att använda tjänsten efter provperioden – kontakta kundsupport@inlasningstjanst.se.