Filmer och guider för våra tjänster

Här hittar du material som underlättar för dig att komma igång och fördjupa dig i våra tjänster.

Affischer

Har din skola ett abonnemang eller en demoperiod på någon utav våra tjänster kan du göra dina kollegor uppmärksamma på detta genom att printa ut och hänga upp en affisch.

Se fler affischer.

Guider

Här hittar du guider som vi hoppas underlättar för dig att komma igång med eller fördjupa dig i våra tjänster.

Se fler guider.

Informationsmaterial

Här samlar vi information om våra tjänster som vårdnadshavare (eller annan viktig vuxen) och elever kan ta del av.

Se mer.

Inspirationsfilmer

Här samlar vi filmer som vi hoppas inspirerar och ger kunskap om våra tjänster. Visa gärna filmerna för barn och elever.

Se fler filmer.
Polyglutt skola i klassrummet

Arbeta med Polyglutt på storbild med hela klassen, i små grupper och enskilt. Polyglutt inkludera fler elever i undervisningen med böcker inlästa på upp till 45 språk och TAKK- och teckenspråksfilmer.

Så kan du använda Inlästa läromedel för alla elever

Petra Hübinette arbetar som speciallärare på Lilla Adolf Fredrik i Stockholm. Hon använder tjänsten Inlästa läromedel för att skapa likvärdighet bland eleverna. I filmen berättar Petra hur hon introducerar tjänsten för sina elever, vad de tycker om att lyssna på läromedel och vilken nytta den ger både henne och eleverna.

Greppa ämnet på flera språk!

Begreppafilmer är en nyhet från ILT Inläsningstjänst; korta filmer som förklarar nyckelbegrepp i NO och SO (just nu åk 7-9).

Instruktionsfilmer

Här kan du ta del av filmer där vi går igenom våra tjänster Inlästa läromedel och Studiestöd på modersmål, både via webben och i mobila enheter.

Se fler instruktionsfilmer.
Begreppafilmer förklarar nyckelbegrepp – så fungerar det

Begreppafilmerna finns på svenska, engelska, arabiska, somaliska, dari och tigrinja. Eleven väljer själv om hen vill se undertexten på svenska och lyssna på tigrinja, eller tvärt om.

Därför behövs det en administratör

Det är viktigt att ha en administratör på skolan. Denna person kan i sin tur ge säkrare inloggning och tilldela administratörsrättigheter till fler på skolan.

Logga in på webbsidan (elev)

En instruktionsfilm om hur du som elev loggar in på webbsidan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!