Språkgranskare av översättningar från svenska - barnlitteratur

Vi översätter svenska barnböcker till fem olika språk. Översättningarna görs av en auktoriserad översättningsbyrå. För att säkerställa kvaliteten på översättningarna behöver vi en språkgranskare per språk som kan granska översättningen mot den svenska förlagan.

ILT Inläsningstjänst

Customer Success Manager med hjärtat i skolan!

ILT har en stabil kundbas som växer snabbt. Därför lägger vi extra fokus på att säkra att våra kunder får maximal nytta av våra tjänster genom ett proaktivt kundvårdsarbete. Nu söker vi ytterligare en stjärna till vårt team som har förmåga att kommunicera värdet av våra tjänster och som driver sina egna projekt självgående.

Utvecklingschef

Vi söker en utvecklingschef som är redo att hjälpa vår växande utvecklingsavdelning möta de krav som följer av en kraftig internationell expansion.

Inläsare franska

För vår satsning att hjälpa elever med dyslexi i Frankrike söker vi inläsare av franska läromedel. Arbetet utförs i våra studios i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

Spontanansökan IT-avdelningen

Vi vill stärka vårt tvärfunktionella team med personer som brinner för agil utveckling och kvalitet. Vi välkomnar för närvarande spontanansökningar från agila testare och utvecklare som gärna fokuserar på drift....

Inläsare: Facklitteratur, engelska

Vi söker personer med brytningsfri brittisk eller amerikansk engelska för inläsning av fack- och kurslitteratur på högskolenivå. Högskoleutbildning eller arbetslivserfarenhet inom något av dessa områden är meriterande. Inläsningsarbetet sker huvudsakligen...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!