ILT Nyckelpersonsträff

På ILT jobbar vi för att alla elever ska ha likvärdiga möjligheter att ta till sig kunskap och information. För att lyckas med det är en framgångsfaktor att samarbeta med kommunens ”nyckelpersoner” – dvs de som övergripande ansvarar för att ILTs tjänster används. Vi kallar er ”nyckelpersoner” – för det är just vad ni är!

Snart kommer du kunna anmäla dig till vår digitala Nyckelpersonsträffen 2021 med fokus på Begreppa och Inlästa läromedel. Mer info kommer inom kort!

 

 

 

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Sedan 2019 anordnar ILT regelbundet Nyckelpersonsträffar. Målsättningen med träffarna är att lära av varandra genom att dela goda exempel, nätverka, få uppdatering om alla ny funktioner vi byggt, samt fånga upp den feedback och självklart också bli inspirerade av experter på området.

Varför gör ILT detta? Vi vet att samarbetet med er är en framgångsfaktor för att tjänsterna ska komma eleverna till bäst nytta. Dessutom vet vi att genom att vara lyhörda kommer vi bygga bra, smarta och användbara tjänster. Win-win alltså!

För vem? För dig som ansvarar för att våra tjänster kommer till användning i din kommun på en övergripande nivå.

När? Träffarna sker ca 1 ggr/år med olika fokus.

Vad får du ut av Nyckelpersonsträffen?

Du kommer komma hem med många nya insikter, ny inspiration och spännande kontakter! Du får ge feedback på våra tjänster! Du får inspiration från andra kommuner och skolor! Du får själv chansen att ställa dina frågor, till oss på ILT och andra kommuner! Du får matnyttig information från experter i området! Du får en uppdatering kring vad som är nytt i tjänsterna och en liten smygtitt på vad vi har i kikaren framöver! En väldigt nyttig dag! Så här nöjda var nyckelpersonerna på vår förra Nyckelpersonsträff.

Vem är nyckelperson & vad kostar det?

Alla våra kommun eller friskolekunder (med fler elever än x) har möjlighet att delta på träffen. Kommunen/friskolan ansvarar själva för att skicka den som är övergripande ansvarig i kommunen/friskolan. Det är viktigt att ”rätt” person åker för att den ska uppleva att programmet känns givande.

Träffen i sig är kostnadsfri och kommunerna står själva för resa och eventuellt boende i det fall det krävs för att kunna närvara.

Varje träff har ett tema och riktar sig kring någon av våra fokusområden: läs & skriv, flerspråkighet och förskola.

Sagt om Nyckelpersonsträffen

”Bra organiserat, tydligt givande och roligt program, mycket tid för erfarenhetsutbyte samt god mat”

”Variation av forskning, inspiration, kollegialt lärande och massor av nyttiga insikter”

”Mycket givande föreläsningar. Väldigt fint ordnat! Inspirerande!”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!