Mässa

SETT 2019

9 april - 11 april 2019

Kistamässan

Mötesplatsen inom det moderna och innovativa lärandet – SETT – går av stapeln 9-11 april och självklart finns vi på plats i monter J:41.

Nyheter: Polyglutt skola och Begreppa!

Alla ska ha likvärdig möjlighet att ta till sig kunskap och information. Det är visionen för ILT Inläsningstjänst. Har du elever med annat modersmål, elever som förstår bäst genom att lyssna eller se rörlig bild, de som använder TAKK eller teckenspråk och elever med dyslexi? Då har vi tjänster för dig!

Polyglutt förskola – den marknadsledande, flerspråkiga bilderbokstjänsten
Polyglutt skola – nyheten för F-3
Begreppa – nya namnet på Studiestöd på modersmål – nu inklusive film
Inlästa läromedel – klassikern från lågstadiet till gymnasiet
Fonologia – hittar elever med dyslexi, så de kan få rätt hjälp

Torsdagstips!
Träffa Linda Palm – författaren till Kompisböckerna där varje saga är kopplad till en artikel ur Barnkonventionen – i vår monter under torsdagen. Linda har även skrivit boken ”Poly och Glutt pärlar” som ni kan hämta av henne under dagen.

På torsdag är vi också med och arrangerar den spännande föreläsningen Bilderbokens magi, flerspråkighet och modersmål i förskolan med digital teknik som verktyg i sal M2, 14:15 – 15:00. Föreläsare är Anna Hällgren – läsinspiratör, bokstartare, frilansande bibliotekarie och Ulf Stark-pristagare – och Michaela Sti – förskollärare/grundskollärare och central IKT-pedagog i Huddinge.

Vi ses!

Läs mer om SETT och anmäl ditt besök här. Ta med entrébiljetten till mässan!